Genomineerd voor de
Keep an Eye award '19!

DO IT FOR THE GRAM

Voor dit project heb ik mij verdiept in de wereld van de influencers. Zij houden zich staande in een zelfgecreëerde virtuele mini-maatschappij die gedomineerd wordt door millenials, diens ongeschreven regels en snel veranderende trends. Een plek waar de kwaliteit-kwantiteit verhouding af en toe volledig zoek is en waar er tussen haat en liefde maar een klein grijs gebied bestaat. Voor buitenstaanders is deze wereld maar lastig te begrijpen, wat veelal leidt tot onderwaardering en misvattingen over deze doelgroep.

Door een paar dagen te infiltreren bij eigenaressen van succesvolle Instagram-accounts heb ik hun bezigheden van dichtbij kunnen documenteren, wat het voor jou als kijker hopelijk iets makkelijker maakt om deze mysterieuze wereld vol perfecte plaatjes en gratis spullen te kunnen begrijpen.

 

De fotoserie do it for the gram geeft je een kijkje in de keuken bij vijf twintigers die hun leven volledig hebben ingericht naar Instagram. Om succesvol te zijn dien je namelijk veel tijd te spenderen aan de beste versie van jezelf, branding, samenwerkingen en het in kaart brengen van je volgers. Een gemiddelde werkdag ziet er dan ook compleet anders uit dan bij de gemiddelde 9 tot 5 baan.

  • Facebook
  • Black

© 2016 - 2020 by Bo Borkus Fotografie